Vi söker hem!

Här presenterar vi katter som är redo för egna hem. Vi intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Ahlström så hör vi av oss.

Våra katter:

 

Sölve

Sölve föddes förra våren av en skygg mammakatt. Då hon blev tjock och fick en andra kull letade man rätt på ungarna, dödade dem och sköt henne. Sölve blev ensam kvar och fick sköta sig själv. Av en händelse får vi förfrågan om vi kan fånga och ta honom, vilket vi gjorde. Han ska nu få landa här.

 

Misse-Nisse

Misse-Nisse är en hankatt troligen född 2016 som sökte mat i ett sommarstugeområde. Ska nu få landa, mer info kommer.

 

Turbo

Turbo är en ung hankatt, troligen född 2017 som sökte mat i ett sommarstugeområde. Ska nu få landa, mer info kommer.

 

Percy

Percy är en ung hankatt, uppskattas född 2016. Han bosatte sig på en farstutrapp hos en familj och vägrade gå därifrån. Hela familjen älskar djur och att man bara skulle ha jagat bort honom, det finns inte på kartan. Av den anledningen hamnade han hos oss. Är en riktigt mysig kille. Söker ett lantligt hem där han kommer kunna gå ut. Är nu kastrerad, vacinerad, idmärkt och avmaskad. Percy reagerade på vaccinet och blev riktigt dålig. Han har nu återhämtat sig nästan helt. Å han är en riktig kelgris!

 

Alis

Hemlös honkatt som fick hjälp av en snäll tant så hon fick föda sin kull inomhus. Båda ungarna har nu flyttat och Alis söker ett lugnt hem. Hon är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad. Vid kastreringen visade det sig att Alis hade en stor cysta i livmodern, vilket troligen gjort ont. Hon är försiktig men väldigt kelig.

 

Scatcat

Scatcat har nu blivit en supersocial kille som tycker det är rätt ok med kattkompisar, men inte för snälla då han gärna tar kommandot. Kan fortfarande smånafsa, men bits inte längre. Söker ett lantligt hem där han får gå ut så mycket han vill och där han får mycket uppmärksamhet och utan små barn. Gärna kattvant hem. Han hittades som kattunge och togs omhand så tillvida att han fick bo ute och fick mat. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.