Vi söker hem!

Här presenterar vi katter som är redo för egna hem. Vi intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Ahlström så hör vi av oss.

Våra katter:

 

 

Weber

Man hade sett en svart katt vid ett företag med stora hallar i Sala och denna kisse slukade allt som lämnades i matväg. Han fångas in och det visar sig vara en årsunge, runt fyra-fem månader nu i december, å som inte verkar haft någon nämare kontakt med oss tvåbenta. Får här några tama kompisar i samma ålder och ska nu få landa. Mer info kommer. Kanske är det ingen Weber.. vi får väl se!

 

Måltas, Måzart och Pocahontas

Tre kattungar som troligtvis är födda någon gång runt juli 2017 och kommer till oss av sociala skäl. Det är tre lite försiktiga kissar som trots sin låga ålder inte alltid mötts av snäll människa, men är tama och behöver en liten stund för att lita på dig. Busiga småtroll som behöver få flytta ihop med ett syskon eller till en snäll kompis. Ska vaccineras, id-märkas och avmaskas.

 

Mammakatt Gumman

Gumman kommer till oss med sina fyra större ungar, som hon är dödstrött på. Av den anledningen delar vi på dem och hon får vila upp sig. Social och trevlig, men tycker inte om att man höjer rösten. Kommer till oss av sociala skäl. Kommer att kastreras, vaccineras, id-märktas och avmaskas.

 

Mammakatt Gittan med ungarna Tor och Oden

Alla 3 är tingade.
Gittan kommer till oss med sönerna Tor och Oden av sociala skäl. Gittan är en jättekelig och social katt som tar väl hand om sina ungar. Pojkarna är troligen födda första delen av oktober och Gittan runt 2015, enligt uppgift. Kommer att vaccineras, id-märkas och avmaskas samt Gittan av kastreras innan flytt.

 

Birk och Ronja

Birk och Ronja kom till oss tillsammans med sin mamma Trulsa som var så sjuk att hon fick somna in. Birk och Ronja är klappbara, men försiktiga och saknar sin mamma. Mer info kommer.

 

Lakrits II och Lakrits III

Tingade
Två små lakritstroll födda ute av otam mammakatt. Födda i juni. Har blivit hanterade av dem som matat och är därför förhållandevis lätthanterade. Dessa två kommer att få flytta till ett hem dit Lakrits I redan har flyttat. Är vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

 

Celine

Liten försiktig tjej som hittades i en buske, som hon bott i någon vecka och enligt uppgift blivit utslängd och ifrånflyttad. Hon ska nu få landa. Mer info kommer.

 

Kitty med ungen Sid och bonusungarna Zeke och Soto

Zeke (grårandig) och Sid är tingade.

Kitty fångades in då man trodde hon var en kattunge, fjärde syskonet till Lakrits-kullen. Väl här visade hon sig vara en dräktig hona. Hon har nu fått sin unge som var ensam i kullen. Ungen visade sig vara en liten Sid och han har nu fått två bonusbröder, Zeke och Soto. Dessa två hittades sökandes efter mat, men ingen mammakatt synlig. Lille Zeke hade små fluglarver i öronen. Det är nu tre små busiga killar där lille Soto fortfarande är försiktig, men kommer sakta men säkert. Är vid flytt vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

 

Pricken

Hankatt född våren 2016 där hans systrar som blivit mammor fått komma till Stockholms katthem, som även tog emot Prickens mamma med sin nya kull. Pricken är inte så förtjust i oss tvåbenta, går under protest att klappa, men söker inte kontakten med oss om han själv får välja. Jag tror denna kille med rätt mentor kan blir en tamis med tiden. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

 

Sanna och Tjorven

Två småtroll födda ute av otam mammakatt, fångas in och kommer hit. Är fortfarande inte helt bekväma med oss tvåbenta men mycket kattsociala och nyfikna tjejer. Söker hem där det finns en snäll, omhändertagande kattkompis eller kanske får dem flytta ihop. Troligen födda augusti 2017. Är vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

 

Mammakatt Ingeborg med ungarna Eleonora och Sigrid

Efter att ha levt några år i skogarna vid Wiks slott så börjar Ingeborg finna livet inne rätt så skönt. Har börjat leka lite och kanske kan vi få klappa henne snart. Sigrid och Eleonora är mera bekväma med oss tvåbenta, om än försiktiga. Mammakatt Ingeborg född runt 2015 och ungarna sommaren 2017. Till dessa tjejer kommer vi söka lugna trygga hem med extra mycket kärlek. Är vaccinerade, id-märkta och avmskade.

 

Zeta

Zeta är född våren 2016 av otam mammakatt vid ett stall. Hon är lite försiktig i sitt sätt, men otroligt kelig. Söker ett lugnt hem utan små barn. Kan nog bo som innekatt, likväl som kunna gå ut en liten sväng. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

 

Östen

Östen är en stooor försiktig kelgris. Han är innekatt och kan nog bo som ensamkatt, men gärna med en husse/matte som finns hemma en del. Han är en privat omplacering, kom hit istället för katthimlen Är fyra år gammal. Söker ett hem utan små barn, utan vill ha ett lugnt hem. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

 

Scatcat

Kille som varit van att klara sig ute och söker därför ett hem där han kommer kunna gå ut. Är väldigt social och kelig, men kan bitas varför han inte passar med små barn. Scatcat är lekfull och har mycket energi i sig, behöver få utlopp för denna för att må gott. Söker ett hem där det finns någon hemma mycket och där han kan gå ut och in precis som han vill. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.