Vi söker hem!

Här presenterar vi katter som är redo för egna hem. Vi intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Ahlström så hör vi av oss.

Våra katter:

 

Signe

Signe kom till ett stall och trots idoga försök att få tag på ägare så lyckades man inte. Då man inte kunde ha henne kvar där hamnade hon till slut hos en veterinär och tack vare henne kommer Signe till oss. Hon har troligen gått ute en längre tid och ser ut som sådana katter brukar, öronskabb och dåligt tandstatus. Hon är nu kastrerad, vaccinerad och idmärkt men kommer också få träffa ”tandläkare” för bedömning och eventuell åtgärd. Hon är född cirka 2011. Social och trevlig.

 

Larvald

Larvald kom till oss då han sökte mat, men inte var snäll mot den katten som redan bodde där. Larvald är född 2016 och har nu blivit kastrerad, id-märkt och vaccinerad. Ska nu få landa.

 

Lurvaz

Hankatt född 2012 som blivit matad ett halvår på ett ställe. Han är långhårig och hela hans päls var en enda stor tova varför han fick rakas. Är i dagsläget klappbar, men inte så förtjust i oss tvåbenta. Verkar inte heller tycka om andra katter på för nära håll.  Är nu kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

 

Sölve

Sölve är en kille född våren/sommaren 2017 av en vild mammakatt, som senare togs bort. Sölve blev ensam kvar, bodde i en lada och blev matad. Väl här så trivs han bra med att vara inne och få roomservice. Han har till och med börjat visa att han tycker om oss tvåbenta, även om vi är lite läskiga än. Han är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

 

Misse-Nisse

Misse Nisse blev matad i ett sommarstugeområde och fångades in. Född 2016. Han är väldigt försiktig med oss tvåbenta, man kan undra om någon varit dum mot honom. Han sköter lådan, äter och busar såsom en katt ska. Däremot kommer han behöva extra mycket kärlek under lång tid för att lita på oss människor. Är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

 

Turbo

Turbo är född 2017 och börjar så smått tycka om oss tvåbenta, även om det är läskigt med hastiga rörelser. Låter sig klappas försiktigt och visar att han gillar det. Är kastrerad, vaccinerad och idmärkt. Turbo blev matad i ett sommarstugeområde  av snälla människor som såg till att han fick hjälp.

 

Scatcat

Scatcat har nu blivit en supersocial kille som tycker det är rätt ok med kattkompisar, men inte för snälla då han gärna tar kommandot. Kan fortfarande smånafsa, men bits inte längre. Söker ett lantligt hem där han får gå ut så mycket han vill och där han får mycket uppmärksamhet och utan små barn. Gärna kattvant hem. Han hittades som kattunge och togs omhand så tillvida att han fick bo ute och fick mat. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.