Vi söker hem!

Här presenterar vi de katter som är redo för egna hem, där det klart framgår om någon katt behöver extra mycket kärlek för att bli tryggis.

Vi tar från 2000 kr för en vuxen katt, 3500 kr för två vuxna. (Är kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade). Kattungarna kommer vid flytt vara vaccinerade x 2 mot kattpest och kattsnuva, idmärkta med ett chip samt kastrerade. Priset är från 3000 kr stycket.

Vid intresse av att köpa/adoptera katt från oss skicka ett mail (Lena Sundström) med information om vart du bor (adress), vad du heter (för- och efternamn), hur katten kommer få det hos dig/er, om det finns andra djur i familjen, med mera. Även om ni tänkt en innekatt eller katt som har möjlighet att gå ut. Anonyma mail kommer inte att besvaras.

 

Våra katter:

 
Mammakatt Sigvor
En honkatt som gått cirka 7-8 år som ladugårdskatt och fött kull på kull. Hon fångas nu in med sin sista kull, Hervor, Rande och Snöbjörn. Ute har hon varit en otroligt duktig mammakatt och har nu sluppit ifrån denna roll. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad. Hon börjar försiktigt tycka om smek och kel, men har en bit kvar för att bli en tryggis. När det blir dags för henne att flytta söker hon ett mycket kärleksfullt och tålmodigt hem, där hon får se att det goda livet även är för henne.
 
Hervor, Rande och Snöbjörn
Hervor, Rande och Snöbjörn är mammakatt Sigvors kull som samtliga fångades in på samma ställe som Belle. Det är en kull otama ladugårdskattungar som flyttades från sin första boplats och tack vare god grannsamverkan fick vi så reda på var nya bostadsadressen var. Sigvor är en otroligt duktig och skyddande mammakatt som nu kommer att få bry sig om sig själv, då ungarna blivit stora nog att klara sig utan henne (det vill säga 12 veckor). Vi kommer nu ta in ungarna och vänja dem vid ett riktigt hem. Vi kommer att söka hem till dessa småtroll där det finns en snäll, tam och omhändertagande katt, som innekatter. Hervor, Rande och Snöbjörn är samtliga tre vid flytt vaccinerade x 2 mot kattpest och kattsnuva, id-märkta, kastrerade och avmaskade. Dessa tre skyggisar behöver mycket kärlek och tålamod för att bli tryggisar.

 
Mammakatt Belle (Skönheten)
Belle fångades in  vid en ladugård utanför Uppsala och hade då en unge. Hennes unge har flyttat och nu söker vi ett hem till Belle. Hon fångas in som en otam ladugårdskatt, nu låter hon oss klappa henne lite. Hon är fortsatt en katt som kommer kräva obegränsad kärlek och mycket tålamod för att lita på dig helt ut. Är nu kastrerad, id-märkt, vaccinerad och avmaskad. Söker hem som innekatt.  Kommer att kräva pälsvård, något vi får jobba på.