Vi söker hem!

Här presenterar vi katter som är redo för egna hem. Vi intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Ahlström så hör vi av oss.

Våra katter:

 

Larvald

Larvald kom till oss då han sökte mat, men inte var snäll mot den katten som redan bodde där. Larvald är född 2016 och har nu blivit kastrerad, id-märkt och vaccinerad. Ska nu få landa.

 

Emil

Tingad.
Försiktig hankatt född 2014 kommer till oss som ett alternativ till katthimlen. Har bott i ett lugnt hem där det kom en katt och hund på besök, troligen stressade det Emil så att han högg sin matte en gång. Av den anledningen söker vi ett lugnt hem där han får vara enda djuret, innekatt och få mycket kärlek. Hos oss är han väldigt kelig, men som sagt försiktig. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

 

Lurvaz

Hankatt född 2012 som blivit matad ett halvår på ett ställe. Han är långhårig och hela hans päls var en enda stor tova varför han fick rakas. Är i dagsläget klappbar, men inte så förtjust i oss tvåbenta. Verkar inte heller tycka om andra katter på för nära håll.  Är nu kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

 

Sölve

Sölve är en kille född våren/sommaren 2017 av en vild mammakatt, som senare togs bort. Sölve blev ensam kvar, bodde i en lada och blev matad. Väl här så trivs han bra med att vara inne och få roomservice. Han har till och med börjat visa att han tycker om oss tvåbenta, även om vi är lite läskiga än. Han är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

 

Misse-Nisse

Misse Nisse blev matad i ett sommarstugeområde och fångades in. Född 2016. Han är väldigt försiktig med oss tvåbenta, man kan undra om någon varit dum mot honom. Han sköter lådan, äter och busar såsom en katt ska. Däremot kommer han behöva extra mycket kärlek under lång tid för att lita på oss människor. Är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

 

Turbo

Turbo är född 2017 och börjar så smått tycka om oss tvåbenta, även om det är läskigt med hastiga rörelser. Låter sig klappas försiktigt och visar att han gillar det. Är kastrerad, vaccinerad och idmärkt. Turbo blev matad i ett sommarstugeområde  av snälla människor som såg till att han fick hjälp.

 

Alis

Lite försiktig honkatt, social och trevlig. Född 2014. Gått som hemlös och blev dräktig. Ungarna är utflugna. Alis kan nog tänka sig bo som ensamkatt eller med en snäll kattkompis. Är nu kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

 

Scatcat

Scatcat har nu blivit en supersocial kille som tycker det är rätt ok med kattkompisar, men inte för snälla då han gärna tar kommandot. Kan fortfarande smånafsa, men bits inte längre. Söker ett lantligt hem där han får gå ut så mycket han vill och där han får mycket uppmärksamhet och utan små barn. Gärna kattvant hem. Han hittades som kattunge och togs omhand så tillvida att han fick bo ute och fick mat. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.