Vi söker hem!

Här presenterar vi katter som är redo för egna hem. Vi intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Ahlström så hör vi av oss.

Våra katter:

 

Silvra

Ung honkatt, enligt veterinären född 2018, skall enligt dem där vi hämtade gänget vara mamma till Hjalle och Jeppe, hur det egentligen ligger till... ja det vet vi inte. Dök upp i en lada utanför Sala. Silvra är social, medan pojkarna är försiktigare. Har bott lantligt och vi söker hem där hon kommer kunna gå ut. Är nu kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

 

Gunvald

Gunvald har börjat landa här och med mig som han träffar mest är han kontaktsökande och vill gärna kela en liten stund. Nya människor däremot är fortfarande läskiga. Han är väldigt katt-social, dvs tycker om andra katter. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad. Sökte i våras mat hos en familj i Vittinge till sammans med Gunvor.

 

Scatcat

Scatcat har nu blivit en supersocial kille som tycker det är rätt ok med kattkompisar, men inte för snälla då han gärna tar kommandot. Kan fortfarande smånafsa, men bits inte längre. Söker ett lantligt hem där han får gå ut så mycket han vill och där han får mycket uppmärksamhet och utan små barn. Gärna kattvant hem. Han hittades som kattunge och togs omhand så tillvida att han fick bo ute och fick mat. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.