Vi söker hem!

Här presenterar vi våra katter, även om del inte är redo för egna hem på en gång. Vid intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Ahlström så hör vi av oss.

Vi tar från 1800 kr för en vuxen katt och från 3000 kr för två som får flytta ihop. (Är kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade).

Kattungar tar vi från 2000 kr för stycket. Är vaccinerade x 2, idmärkta med ett chip och avmaskade.

 

Våra katter:

 
Mammakatt Sivan med ungarna Lilla Busen och Lilla Lurvas
OBS! Ej bokningsbara i nuläget.
Sivan kommer till oss samma dag som hon fött sina två små ungar. Man ber om hjälp då hon inte kan stå på benen. Hon kommer till oss via veterinär. Hon smärtstillas här och får ta hand om sina två små. Hon har svårigheter att hitta toalådan i början, men har full kontroll på blåsa och tarm. Efter dryga veckan så har allt fungerat önskvärt. Ungarna är födda 22 april och 12 veckor den 8 juli. Maten mammakatt har, har inte riktigt räckt till att föda ungar som inte ökat i vikt, varför vi stödmatat de små. Så fort de börjar äta själva kommer mammakatt få träffa veterinären igen. Ska nu få växa till sig, bli vaccinerade och id-märkta. EJ bokninsbara i nuläget. Priset för blir kattungarna 4000 kr stycket.

 
Tex
Tex är en 10-årig hankatt som kommer till oss då husse inte kunde ha honom kvar. Att han varit högt älskad är det ingen tvekan om. En underbar katt som älskar kel och gos. Han är svart, långhårig och hade tyvärr en del tovar varför han är klippt lite här och där. Man har uppfattat att han behöver få gå ut, varför han kommer till oss via Stockholms katthem. Den här killen vill ha ett hem, gärna hos någon som är hemma en del. Tex vill fortsatt få vara enda djuret i familjen. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och har fått sina tänder genomgångna.