Vi söker hem!

Här presenterar vi katter som är redo för egna hem. Vi intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Ahlström så hör vi av oss.

Våra katter:

 

Emil

Försiktig hankatt född 2014 kommer till oss som ett alternativ till katthimlen. Har bott i ett lugnt hem där det kom en katt och hund på besök, troligen stressade det Emil så att han högg sin matte en gång. Av den anledningen söker vi ett lugnt hem där han får vara enda djuret, innekatt och få mycket kärlek. Hos oss är han väldigt kelig, men som sagt försiktig. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

 

Lurvaz

Tovig och smutsig katt som matats på ett ställe sedan i somras. Ska nu få landa. Mer info kommer.

 

Sölve

Sölve föddes förra våren av en skygg mammakatt. Då hon blev tjock och fick en andra kull letade man rätt på ungarna, dödade dem och sköt henne. Sölve blev ensam kvar och fick sköta sig själv. Av en händelse får vi förfrågan om vi kan fånga och ta honom, vilket vi gjorde. Han ska nu få landa här.

 

Misse-Nisse

Misse-Nisse är en hankatt troligen född 2016 som sökte mat i ett sommarstugeområde. Ska nu få landa, mer info kommer.

 

Turbo

Turbo är en ung hankatt, troligen född 2017 som sökte mat i ett sommarstugeområde. Ska nu få landa, mer info kommer.

 

Alis

Hemlös honkatt som fick hjälp av en snäll tant så hon fick föda sin kull inomhus. Båda ungarna har nu flyttat och Alis söker ett lugnt hem. Hon är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad. Vid kastreringen visade det sig att Alis hade en stor cysta i livmodern, vilket troligen gjort ont. Hon är försiktig men väldigt kelig.

 

Scatcat

Scatcat har nu blivit en supersocial kille som tycker det är rätt ok med kattkompisar, men inte för snälla då han gärna tar kommandot. Kan fortfarande smånafsa, men bits inte längre. Söker ett lantligt hem där han får gå ut så mycket han vill och där han får mycket uppmärksamhet och utan små barn. Gärna kattvant hem. Han hittades som kattunge och togs omhand så tillvida att han fick bo ute och fick mat. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.