Vi söker hem!

Här presenterar vi katter som är redo för egna hem. Vid intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Ahlström så hör vi av oss.

Vi tar 1800 kr för en vuxen katt och 3000 kr för två som får flytta ihop. (Är kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade).

Kattungar tar vi från 2000 kr för stycket. Är vaccinerade x 2, idmärkta med ett chip och avmaskade.

 

Våra katter:

 
Tärnsjöfamiljen bestående av Pappakatt, Mammakatt, Svartvit årsunge samt Grå årsunge
Pappakatt och mammakatt har gått i många på ett ställe utanför Tärnsjö. Mammakatt har under alla år fött ungar, som ofta har försvunnit en efter en. I somras fick hon en kull på tre där två nu är infångade. Den tredje ungen ska vara svart, men denne har man inte sett på länge, så vi får se om den finns kvar. Ungarna är födda i början på sommaren. Mer info kommer.

 
Mammakatt Skiffer med ungarna Granit, Gnejs och Flinta
Mammakatt Skiffer är en mycket duktig mammakatt som hade sina ungar under stenar i ett skogsparti precis bakom ett soprum. Ungarna löd sin mor och kom inte fram förrän mammakatt kom och lockade på dem. Å självklart fanns det en del att äta i soprummet, men då regnet öste ner föredrog mammakatt att sova med sina ungar där inne. Granit är en pojke och Gnejs och Flinta två tjejer om jag sett rätt. Ungarna är födda ute, det var fyra från början, men tyvärr hittades en död. Ska nu få landa och lära sig umgås med oss tvåbenta.
 
Svart med lite vitt samt en helsvart
Dessa två är också infångade utanför Tärnsjö. Ska enligt uppgift vara två ungar från sommaren 2018. Det ska finnas ytterligare en, en grå kisse, men det är inte säkert att den finns kvar. Mer info kommer.

 

Mammakatt MissAnne med 5 små
MissAnne hittas av en slump i en vedbod vid ett obebott torp mitt ute i skogen. Hon fångas i bur och de små ungarna tas lätt omhand. Det är en brokig kull på tre större och två pyttesmå ungar. Mammakatt finner sig väl tillrätta inne och njuter av roomservicen och hon tar mycket väl hand om sina små. Här var det mycket nära att familjen förlorat dem minsta två, i bästa fall klarat något dygn till ute. MissAnne är nu ”mammaledig”. Mer info kommer.

 

Maximus
Maximus kommer till oss då man inte kunde ha honom kvar. Han är en supersocial, kelig kille som tycker om både stora och små människor. Maximus vill vara ENDA djuret i familjen och bo lantligt där han kan få gå ut och in som han vill. Då han är långhårig och har en lite ”besvärlig” päls kommer han att kräva regelbunden pälsvård. Är nu kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad.