Vi söker hem!

Här presenterar vi de katter som är redo för egna hem, där det klart framgår om någon katt behöver extra mycket kärlek för att bli tryggis.

Vi tar från 2000 kr för en vuxen katt, 3500 kr för två vuxna. (Är kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade). Kattungarna kommer vid flytt vara vaccinerade x 2 mot kattpest och kattsnuva, idmärkta med ett chip samt kastrerade. Priset är från 3000 kr stycket.

Vid intresse av att köpa/adoptera katt från oss skicka ett mail (Lena Sundström) med information om vart du bor (adress), vad du heter (för- och efternamn), hur katten kommer få det hos dig/er, om det finns andra djur i familjen, med mera. Även om ni tänkt en innekatt eller katt som har möjlighet att gå ut. Anonyma mail kommer inte att besvaras.

 

Våra katter:

 
Sibelius
Sibelius är en kattunge som flyttades av mammakatt till ett säkert ställe. Veckorna gick men så lyckades vi lokalisera honom och han fångades in. Han är en mycket blyg kisse som sakta börjar komma, men som fortsatt kommer kräva obegränsat tålamod och kärlek för att bli en tryggis. Är vid flytt vaccinerad x 2 mot kattpest och kattsnuva, idmärkt, kastrerad och avmaskad. Söker ett hem tillsammans med kompisen Symfoni.
Priset för Sibelius är 5000 kr.
 
Symfoni
Symfoni var Smillas enda unge som hon hade gömt väl. Väl inne så har han börjat uppskatta klapp och kel, men är fortsatt lite försiktig. Har här bott tillsammans med Sibelius och pojkarna söker ett gemensamt hem. Är vid flytt kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad.
Priset för Symfoni är 5000 kr.
 
Mammakatt Smulan med Alissa, Tulippa, Too-Ticki och Mymlan
Mammakatt Smulan är tingad.
Mammakatt Smulan kom till oss högdräktig, föder efter 3 dagar fyra fina småtroll Alissa, Tulippa, Too-ticki och Mymlan. Det är ett gäng sociala och hanterade småtroll som kan tänkas bo med barn. Är vid flytt vaccinerade mot kattpest och kattsnuva x 2, idmärkta, kastrerade och avmaskade.
Priset per kattunge är 3000 kr.

 
Mammakatt Fresia med ungarna John Deere och Ferguson
John Deere och Ferguson är tingade
Mammakatt Fresia tycker fortfarande vi är lite läskiga, men båda pojkarna börjar tycka att vi är ganska så ok. Kommer i slutet på november få sin andra vaccination, bli id-märkta och kastrerade.

 
Snöbjörn
Snöbjörn är en kattunge som fångas in vid cirka 8-10 veckors ålder vid en bondgård, tillsammans med sina syskon och mammakatt. Han är den i syskonskaran på tre som hela tiden varit mest rädd för oss tvåbenta. Han behöver en snäll och omhändertagande kattkompis i sitt nya hem. Då han tillåter mig får jag klappa och kela med honom, han spinner då högt. Till Snöbjörn söker vi ett kärleksfullt och tålmodigt hem som vet vad det innebär att hjälpa en skyggis bli en tryggis. Snöbjörn är vaccinerad x 2 mot kattpest och kattsnuva, avmaskad, id-märkt och kastrerad.
Priset för Snöbjörn är 4000 kr.