Vi söker hem!

Här presenterar vi de katter som är redo för egna hem, där det klart framgår om någon katt behöver extra mycket kärlek för att bli tryggis.

Vi tar från 2000 kr för en vuxen katt, 3500 kr för två vuxna. (Är kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade). Kattungarna kommer vid flytt vara vaccinerade x 2 mot kattpest och kattsnuva, idmärkta med ett chip samt kastrerade. Priset är från 3000 kr stycket.

Vid intresse av att köpa/adoptera katt från oss skicka ett mail (Lena Sundström) med information om vart du bor (adress), vad du heter (för- och efternamn), hur katten kommer få det hos dig/er, om det finns andra djur i familjen, med mera. Även om ni tänkt en innekatt eller katt som har möjlighet att gå ut. Anonyma mail kommer inte att besvaras.

 

Våra katter:

 
Felix, Lillian och Selma
Selma är tingad.
Detta gäng hittades kraftigt nedkylda och avmagrade då deras mamma troligen skjutits 10 dagar innan. Det fanns även en Lillebror som vi tyvärr inte kunde rädda, trots intensiva insatser från veterinär. Dessa tre kom sakta men säkert tillbaka till livet och är idag tre busiga småtroll. Felix visade sig ha ett ”litet blåsljud” på hjärtat vid första vaccinationen, något som kommer att kontrolleras upp. Är vid flytt vaccinerade x 2, id-märkta med ett chip, avmaskade och kastrerade.

 
Mammakatt Belle med ungen Alice och bonusungen Iris
Belle fångades in på en gård där hon levt som hemlös med sin unge Alice. Kattungen Iris blir infångad då man hört henne skrika i dryga dygnet, dock utan att finna vare sig mammakatt eller syskon. Här blir Iris ”syster” till Alice. De är två busiga småtjejer som gärna flyttar tillsammans då mycket av det dem gör… gör dem just tillsammans. Vid flytt är dem båda vaccinerade x 2 mot kattpest och kattsnuva, id-märkta med ett chip, avmaskade och kastrerade, likom även Belle är. Belle är dock inte van vid oss människor och kommer behöva mycket kärlek och tålamod för att bli en tryggis. (På fotot är hon just örontatuerad varför hon är färgad i ena örat).

 
Ester och Flisan
Ester är 4-årig kattflicka som haft det riktigt tuff i början av sitt liv. Flisan är en 1-årig kattflicka som ska vara syster till Flisan, en lite försiktig tjej. Båda dessa flickor kommer till mig som omplaceringskatter, då livet ibland tar oväntade vändningar och allergier finns med. Ska nu få landa här, bli kastrerade, vaccinerade, avmaskade och id-märkta. Flickorna har nu funnit sig till rätta och verkar tycka om livet. Är vid flytt kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade. Söker ett gemensamt hem. Har hittills levt som innekatter.