Vi söker hem!

Här presenterar vi katter som är redo för egna hem. Vi intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Ahlström så hör vi av oss.

Våra katter:

 

Percy

Percy är en ung hankatt, uppskattas född 2016. Han bosatte sig på en farstutrapp hos en familj och vägrade gå därifrån. Hela familjen älskar djur och att man bara skulle ha jagat bort honom, det finns inte på kartan. Av den anledningen hamnade han hos oss. Är en riktigt mysig kille. Söker ett lantligt hem där han kommer kunna gå ut. Är nu kastrerad, vacinerad, idmärkt och avmaskad.

 

Alis, Aztor och Agnes

Agnes är tingad.
Familjen har nu börjat landa här och Agnes är den mest sociala i av dem tre. Aztor kommer mer och mer, men är fortfarande försiktig. Mamma Alis är den mest försiktiga, även om hon är kelig och social på en katts vis... dvs när hon själv vill. Gänget är nu kastrerade, vaccinerade och idmärkta samt avmaskade. Söker lugna, trygga hem där dem får vara innekatter, åtminstone för ett bra tag framöver. Alis kom mager och eländig till en familj, visade sig vara dräktig och födde sina två ungar. Då dem nu börjar bli stora hade man ingen möjlighet att ha dem kvar, varför dem kom till oss.

 

Silvra

Tingad.
Ung honkatt, enligt veterinären född 2018, skall enligt dem där vi hämtade gänget vara mamma till Hjalle och Jeppe, hur det egentligen ligger till... ja det vet vi inte. Dök upp i en lada utanför Sala. Silvra är social, medan pojkarna är försiktigare. Har bott lantligt och vi söker hem där hon kommer kunna gå ut. Är nu kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

 

Scatcat

Scatcat har nu blivit en supersocial kille som tycker det är rätt ok med kattkompisar, men inte för snälla då han gärna tar kommandot. Kan fortfarande smånafsa, men bits inte längre. Söker ett lantligt hem där han får gå ut så mycket han vill och där han får mycket uppmärksamhet och utan små barn. Gärna kattvant hem. Han hittades som kattunge och togs omhand så tillvida att han fick bo ute och fick mat. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.