Vi söker hem!

Här presenterar vi våra katter, även om del inte är redo för egna hem på en gång. Vid intresse eller frågor skicka ett mail till Lena Sundström så hör vi av oss.

Vi tar från 1800 kr för en vuxen katt och från 3000 kr för två som får flytta ihop. (Är kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade).

Kattungar tar vi från 2000 kr för stycket. Är vaccinerade x 2, idmärkta med ett chip och avmaskade. Kastrering ingår i priset och ska utföras vid 6 månaders ålder eller tidigare.

 

Våra katter:

 
Mammakatt med en unge samt en bonusunge
Mycket skygg honkatt som fångas in med sin enda unge och väl här så får hon en bonusunge. Mer info kommer.

 
"Pappakatt"
Denne hankatt blev en bonus då man fångade in mammakatt med två ungar i ett sommarstugeområde. Mer info kommer.
 
Mammakatt med 2 småtroll
Troligen ung honkatt som gått i ett sommarstugeområde och fått en kull ungar som hon hade under en sommarstuga. Mer info kommer.
 
Mammakatt med 4 småtroll
Honkatt som förra sommaren hade en kull, som togs bort. Nu fått en ny kull som hon gömde väl och tog fram vid cirka 8-9 veckors ålder. Har dessutom varit pälslös på sin bakdel vårvintern. Mer info kommer.
 
Mammakatt Alma med ungarna Micke, Tussan, Molle och Trollet
Almas husse dog, huset såldes och nya ägarna visste ingenting om Alma. Man såg en svart katt som hastigast då och då, men trodde det var grannens då de har en svart katt. Så en dag i maj så ser man genom fönstret att Alma kommer ut med ett gäng småtroll från deras vedbod. Vi fångar in denna familj som inte hanterats av människohand. Familjen ska nu få landa. Har blivit avmaskade. Det är två små flickor, de långhåriga och två randiga, korthåriga pojkar. Ska nu få landa och börja vänja sig vid oss tvåbenta. Mer info kommer.

 
Ester och Flisan
Ester är 4-årig kattflicka som haft det riktigt tuff i början av sitt liv. Flisan är en 1-årig kattflicka som ska vara syster till Flisan, en lite försiktig tjej. Båda dessa flickor kommer till mig som omplaceringskatter, då livet ibland tar oväntade vändningar och allergier finns med. Ska nu få landa här, bli kastrerade, vaccinerade, avmaskade och id-märkta. Mer info kommer.
 
Svarten, Blackie, Nigreos och Nero
Samtliga är tingade.
Fyra små svart-bruna kattungar hittades på en höskulle, där fyra vuxna också fångats in. Äter bra och går på lådan, busar som kattungar ska. Mer info kommer.
 
Maskroskattungarna Felix, Lillian och Selma
Felix, Lillian och Selma är tre små maskroskattungar, det vill säga tre små överlevare. Fick samtal om fyra små dåliga kattungar som hittats i en lada. De är välkomna hit omedelbart och väl här är ena så dålig att upphittarna åker direkt till veterinären, men tyvärr gick Lilleman inte att rädda. Felix, Lillian och Selma är kraftigt nedkylda, skakar (på grund av mycket lågt blodsocker), är avmagrade och det syns att de varit utan mat en längre tid. De orkar inte suga i sig mjölkersättningen utan första dygnen får jag droppa och se att de kan svälja droppe för droppe, vilket tack och lov går bra. Efter två dagar börjar Felix och Selma suga lite själv, men Lillian får diarré ett dygn, men kan hävas tack och lov. Nu, dryga veckan efter inkomst, äter alla själv, kan gå och går även på toaletten. Har bytt färg i ögonen och är troligen fem veckor ungefär, men vikten då de kom in talade snarare mot 2-3 veckor. Mer info kommer.
Väl här så visar det sig att grannen tog bort en honkatt för dryga 10 dagar sedan, vilket troligtvis var denna kulls mamma. Man ringde hit och bad om hjälp med henne, jag bad att man skulle titta under buren (galler) och se om hon hade snuttade tuttar. Hon fick även rådet att släppa ut henne då hon med all säkerhet hade ungar någonstans. Tack vare godhjärtade upphittare fick dessa småtroll en chans, jätteledsen att vi inte kunde rädda dem alla.