Katthimlen

 
Lilleplutt
Majsans Lilleplutt som hittades död. En liten ängel….

Gertrud
Sivan
Det visade sig att mammakatt Sivan vid röntgen hade ett mycket trasigt bäcken, flertalet frakturer. Vi hade hoppas att det skulle gå att operera henne, men fick beskedet att det bästa för henne var att få somna. Det är så sorgligt när vi förlorar en fin kisse, men trösten är att hon slipper lida mer.

 
Svava
Lilla kattflickan Svava kom till oss i eländigt skick, bara skinn och ben, det absolut magraste jag varit med om. Vi var till veterinären och hon kom igång att äta, dricka, kissa och bajsa. Vi började tro att hon skulle klara det, men så lämnade hon oss mycket snabbt. En liten kattjej som lämnat stora tassavtryck och som är mycket saknad.

 
Bärra
Fina Bärra klarade sig inte och finns nu i katthimmeln. Vi hade så gärna velat ge dig det liv du så väl var värd. Sov i ro, älskade kisse.
Hades
Kattungen Hades somnade stilla in. En liten saknad trollunge som vi så gärna hade hjälpt, men vår hjälp kom för sent. Älskad och saknad
Olof
 
Rödis
En riktig kämpe som dragits med en gammal skada som gett otrolig värk. Tyvärr om vår hjälp alldeles för sent, så för att slippa lida mer fick du stilla vandra över regnbågsbron. Saknad kille av oss.
Hugo
Lille Hugo fick somna in den 1 juli 2018 efter vad veterinären misstänkte, infektion hos modern under dräktigheten, vilket lett till hjärnskador hos Hugo. Saknad av oss alla!
Tintin
Lilla Strofen och Merta
Merta visade sig ha en bukmalignitet och på veterinärens inrådan fick hon somna in. Lilla Strofen och Merta är mycket saknade av oss!
Möklinta-gänget
Tre nyfödda kattungar födda av Möklinta mamma. Älskade och saknade.
Trulsa
Mammakatt Trulsa har kämpat och slitit i cirka fem år med kullar ungar. I år tog man kontakt med katthem och vi tog emot henne med sina två halvårsgamla ungar. Hon var väldigt, väldigt sliten och hade flertalet knölar på sin kropp. Tyvärr var det en mycket malign hudcancer som hade satt metastaser. På veterinärens inrådan fick Trulsa slippa ifrån detta. Saknad av oss!
 
Brun honkatt fångad i Hemsta, kom till oss och fick mat, dryck och skön bädd sista tiden. Tyvärr fungerade hennes njurar inte längre och hon fick stilla somna in. Vi hade så gärna velat ge dig livets goda så mycket längre än denna korta tid. Saknad av oss!
Bodil
Liten svart kattflicka som av oss fick namnet Bodil var i så dåligt skick när hon kom in att hon tyvärr inte gick att rädda, somnade in den 3 juli. Älskad och saknad!
Randis minsta unge
Randis minsta lilla kattbebis somnade in den 21 juli. Tyvärr kom hjälpen för sent. Älskad och saknad!
Hilding
Hilding har en tid tappert kämpat mot sjukdom, men på veterinärs inrådan fick han vandra över regnbågs bron den 13 mars då vi inget mer kunde göra för honom. Vi hade så gärna velat ha dig kvar!

Ztaffan
Bonus
Underbara lilla Bonus somnar ifrån oss den 10 oktober och finns nu i katthimlen. Hon hade en defekt fot, kanske var det mer än så. Några veckor inne med mat och roomservice hann vi ge dig, men vi hade velat ge dig så mycket mer. Du är saknad.
Fru Tjockelin
Det är med sorg jag meddelar att Fru Tjockelins stora mage berodde på en kraftigt förstorad lever, bland annat. Efter samtal med veterinären fick hon somna in då vi inte kunde hjälpa henne. Du är saknas av oss här.
Lille Röd
Lille Röd föddes sist i kullen och var en liten skrutt. Han somnade in bland sina syskon och mammakatt Undis som en älskad liten kille, men vaknade aldrig igen. Vi saknar dig lille skrutt!
Krösa-Maja
Älskade Krösamaja var närmare tjugo år och hade flertalet besvär varför vi på veterinärens inrådan lät Krösamaja den 10 mars få somna in. Ingen tvekan om att hon varit en högt älskad katt som haft ett bra liv i sin ladugård!

 
Lilla Ängla
Lilla Ängla låg och sov i sin mjuka kattigloo på kvällen, då jag kom morgonen efter, den 18 oktober låg hon fortfarande kvar i bädden, men hade då vandrat över regnbågsbron. Hoppas du funnit ditt syskon där. Du är saknad, lillskrutta!
Dan
På veterinärens inrådan har Dan idag 13 juli fått somna in då han blivt sämre. Saknar dig skruttgubbe!

Blyg
Vår fina Blyg hittades död morgonen den 10 mars. Vid obduktion visade det sig att hon hade haft en böld i ena lungan som spruckit. Något som enligt veterinären inte är helt ovanligt och kan bero på "kattslagsmål" eller att hon fått ner en liten bit grässtrå eller dylikt via nosen till lungan. Vi märkte inget på henne kvällen innan, så veterinären tror det hela gått fort. Hon fick några veckor inne i trygghet med mat och kärlek, å hon gick sakta framåt i sin kontakt med oss. Lilla gumman, du fattas oss!
Stitch
She was beautiful, sweet, curious, and although she was very shy, she always wanted to be with people or cats. She loved to sit on the bathroom carpet at my feet when I was putting on my make up in the morning. In fact, she was always sitting on carpets, if you were looking for her, you just had to look around at the carpets. She had a big crush on our big male Dre, she was following him everywhere :) and she always wanted love from our cats, trying to rub against them, eventually she started letting us humans pet her, and she loved it :) I'm so glad you got to spend your last few weeks feeling loved, safe, and part of our family. We love you and miss you so much little girl. Rest in piece my little love <3
Madonna
Vår älskade Madonna har efter en tids sjukdom fått somna in. När man har haft det så tufft som du hade vi gärna sett att du fått njuta av det goda livet längre... Du är mycket saknas av oss!

Lillasyster
Lillasyster somnade idag, 23 oktober, in, ren, mätt och varm. Önskade så att du skulle ha klarat dig. Saknar dig lilla mufflan!
Skruttis
Äldre hankatt som levt ett tufft liv ute, Skruttis, fick efter veterinärs inrådan vandra vidare till katthimlen. Må du nu slippa all smärta. Saknar dig Skruttis.
Bruno, Bettan, Iza och Randall har efter en tids sjukdom vandrat vidare till katthimlen. Älskade småtroll ni är saknade!

Lilla Tussan somnade in den 5 augusti. En liten katt med pyttesmå tassar som satt djupa tassavtryck hos oss. Saknar dig lilla trasselsudd.
Sarah fick idag 25 juli somna in efter en tids sjukdom. Må du slippa all smärta nu. Saknar dig gumman.

Sarah

Nykomlingar som tyvärr inte hann få namn
Sliten mammakatt kommer till oss med tre små ungar hon fött samma dag. Tyvärr dör ungarna en efter en och mammakatt går inte att rädda. Saknar er små hjärtan och hoppas ni funnit varandra i katthimlen!
Liten kattunge kommer till oss med det värsta fluglarvsangrepp vi någonsin sett. Hans bajshål fanns inte kvar och det var djupt hål in i den lilla kroppen. Veterinär bedömer hans tillstånd så illa att han fick somna in för gott. Vår tröst är att du slipper lida mer.
Isa/Pärlan
Älskade lilla Pärlan vi ville så gärna ge ditt ett gott kattliv, men tyvärr visade det sig att du har det allra bäst i katthimlen. Lilla Pärlan du är saknad!

Julia
Tyvärr kom hjälpen för sent när det gällde ljuvliga Julia, hennes njurar orkade inte längre. Prognosen var urusel varför vi lät henne somna in. Saknar dig lilla hjärtat!

Julia

 

Yrsa
Yrsa
Göte

Göte

Idun
Iduns njurar orkade inte längre. Vi saknar dig lilla skruttgumma!
Idun
Mercury
Älskade lilla Mercury fick idag 29 november somna in på grund av sjukdom.

Mercury

Mustang Sally
Mammakatt Sally har efter en tids sjukdom fått somna in. Saknar dig gumman!
Mustang Sally
Tusse
Vår älskade farbror Tusse som klarat ett tufft liv ute, fick somna in då han fick cancer i sin mun. Saknar dig farbro fräs!

Tusse

Sten
Sten, en svart hankatt, hade efter flera år som hemlös kommit till oss.  Lämnades in för kastrering men visade sig tyvärr i sådant skick att vi på veterinärens inrådan lät honom somna. Må du sova i ro!
Skuggan
Skuggan, en svart honkatt, bad om hjälp hos en person, men tyvärr var hennes kropp för svag och hon gick inte att rädda. Vår tröst är att du slapp dö ensam ute i kylan.
Pumba
Pumba, din lille kämpe, ditt liv blev kort, men vi kommer inte att glömma dig. Du är saknad!
Pumba
Rapunzel
Lilla tjej vad du fått utstå mitt ibland människor gör oss så ont, vi är så ledsna att hjälpen kom för sent. Vår tröst är att du slipper lida mer. Sov i ro, underbara trasselsudd!
Kattunge 1, Estrids kull  - ingen bild
Kattunge 2, Estrids kull - ingen bild 
Kattunge 3, Estrids kull - ingen bild 
Kattunge 4, Estrids kull - ingen bild
Nala
Liten Nala har lämnat oss, vi saknar dig  lillskruttan
Nala
2012-05-27
Svårt brännskadade Trisse, vi hade så gärna velat hjälpa dig, men dina skador var för svåra. Vi vet att du slipper lida mer och det är en tröst för oss.
Smokey
Älskade Smokey hade en icke behandlingsbar tumör i buken, varför vi lät honom få somna. Saknar dig älskade kelgubbe.

Smokey

Trollock
En högt älskad trasselsudd!

Trollock

Trassel
Trassel hann aldrig komma till oss, en trolig mink bet ihjäl kattungen och åt delvis upp den. Troligen syskon till Tissel och Tassel.
Lilla Miserabel
Miserabel kom till oss mycket utmärglad, nedkyld och i dåligt skick. Hittad ensam dygnet innan vid ett ödetorp i Forsmark. Lilla Miserabels liv gick tyvärr inte att rädda. Stort tack till Sofia och Olle som gjorde allt ni kunde för att rädda Miserabel.
Lazlo

Lazlo

Vår älskade Lazslo finns nu i katthimlen pga sjukdom. Du är saknad, lilla gubben!
Cissi
Cissi var en skygg kisse som lagt på hullet, vilket vi trodde berodde på god, regelbunden mat och att hon blivit innekatt. Tyvärr visade det sig vid kastreringen att hon var dödligt sjuk och veterinären lät henne därför få somna. Saknar dig Cissi!

Cissi

Lucas och Lizzie
Lucas och Lizzie växte inte och utvecklades inte riktigt som sina två syskon. Tyvärr visade det sig att båda var födda med missbildningar och deras tid hos oss mycket begränsad. För att Lucas och Lizzie skulle slipa lida lät vi dem somna, mycket saknade av oss!

Lucas och Lucy

Lillebror
Liten Plutt så underbar, vi saknar dig, men ville inte att du skulle lida.

Lillebror

Pip
Lilla Pip
Sussie  

sussie

Maja

maja